Begrippen

Hieronder staan de meest voorkomende begrippen over de verschillende wasmachines uitgelegd.

 

Functionaliteiten

Start Uitstel

Het is goedkoper om gedurende de nacht je was te draaien omdat de meeste energieproviders een daltarief hebben. Wasmachines voorzien van deze functie kun je zo instellen dat ze op een gewenst tijdstip zullen beginnen met wassen van je kleding. 

Resttijdindicatie

Niet alle wasprogramma's duren even lang. De resttijdindicatie laat zien hoe lang het nog duurt voordat je de was uit de machine kunt halen.

Stoomwassen

Met het stoomwas-programma wordt je was frisser en minder kreukelig als bij een standaard wasmachine. Hiernaast is het minder beslastend voor het milieu.

Auto doseersysteem

Deze wasmachines zijn uitgerust met de nieuwste techniek om zelf te bepalen hoeveel wasmiddel er nodig is. Je hoeft je geen zorgen te maken of over de hoeveelheid wasmiddel die je in de machine doet. 

iSensoric SpeedPerfect

Deze door Siemens ontwikkelde technologie zorgt ervoor dat je met een druk op de knop een zo efficient mogelijke was draait. De wasmachine bepaalt door middel van sensoren het gewicht van de was waarna de machine het programma hier op aanpast. Hierdoor kan de wastijd tot 65% worden verminderd. 

iSensoric i-Dos

Wasmachines met deze functionaliteit meten hoeveel was aanwezig is en passen hier de benodigde hoeveelheid wasmiddel op aan. 

Staat het begrip er niet tussen?

Zit je nog steeds met een brandende vraag? Misschien is je onderwerp besproken in het blog.